Skupaj z nami oblikujte prihodnost gradbeništva

Pridružite se nam in združite podjetniški duh z dolgoročno perspektivo

Iščemo nove sodelavce, ki prihajajo iz gradbeništva in bi radi skupaj z nami oblikovali prihodnost, razmišljali podjetniško in se lotevali raznolikih projektov: študente in absolvente gradbenih študijskih smeri ter nadzornike in vodje projektov.

 

Vsi, ki delajo na naši lokaciji v Mariboru, se lahko že od prvega dne aktivno vključijo v projekte in se razvijajo ob izzivih. Vsi imajo tudi koristi od mreže predanih kolegov v celotni skupini GOLDBECK.

To je tisto, za kar se zavzemamo

Spoznajte nas

 

Smo podjetje, osredotočeno na prihodnost, v naši organizacijski kulturi pa človečnost, odgovornost in delavnost niso zgolj prazne besede, temveč lahko te vrednote doživite vsak dan. Pri nas je poštenost v odnosih s sodelavci in strankami samoumevna. Poleg tega med nami prevladuje delovno vzdušje, ki ga oblikujejo inovativne zamisli.

 

Odkrijte svoje možnosti pri podjetju GOLDBECK!

Prednosti

1/2  NADALJNJE IZOBRAŽEVANJE IN KORISTI

Podpiramo vas na vaši karierni poti

Naj gre za strokovnjake ali (bodoče) vodilne delavce – spodbujamo potencial naših zaposlenih!

 

Naši zaposleni so nosilci znanja in organizacijske kulture. Njihova pripravljenost, da si prizadevajo za podjetje, pri čemer jih vodijo vrednote našega podjetja, nam daje moč.

 

Zanesite se na skupino GOLDBECK kot delodajalca: Zaradi raznolikosti delovnih mest v skupini GOLDBECK in rasti podjetja se pri nas pogosto odpirajo nove karierne priložnosti.