Gradnja s sistemom

Ideja naredi razliko

GOLDBECK je sinonim za gradnjo s sistemskimi komponentami. To pomeni: Vse, kar je vidno, je individualno prilagojeno, vse, kar je skrito očem, pa sistematizirano. Gradbene elemente izdelujemo v lastnih tovarnah in iz njih na gradbišču sestavljamo stavbe »na ključ«. Prednosti so vselej enaka kakovost, neodvisnost od zunanjih vplivov in večja trajnostnost – pa tudi upoštevanje rokov in predvidenih stroškov.

S sistemom

Hale

Z mislijo na prihodnost

 

Nova lokacija, večje potrebe po prostoru, optimizirani postopki, večja energijska učinkovitost: Obstajajo številni dobri razlogi za gradnjo nove hale ali razširitev obstoječe. Podjetje GOLDBECK poskrbi za prilagojeno gradnjo z veliko mero fleksibilnosti in znanjem o tem, kako uresničiti gradbene želje na gospodaren način.

 

 Naše sistemske rešitve vključujejo:

 

  • Proizvodne hale
  • Logistične hale
  • Hladilna in zamrzovalna skladišča
  • Razstavne hale
  • Prodajne hale

 

Vsaka panoga ima svoje zahteve, odvisno tudi od tega, ali gre za zasebno uporabo ali oddajanje v najem. GOLDBECK gradi prilagojene hale, ki izpolnjujejo potrebe strank.

Pisarniške stavbe

Pametne in udobne

 

Sodobne pisarniške stavbe podjetja GOLDBECK zagotavljajo fleksibilne prostorske rešitve, ki se prilagajajo vašim potrebam. Tehnično in energijsko so opremljene za prihodnost, omogočajo gospodarno gradnjo in uporabo ter združujejo udobna delovna mesta z individualnim oblikovanjem – za dobro delovno vzdušje in uspešno sodelovanje med zaposlenimi.

Parkirne hiše

Čas je za inteligentno parkiranje!

 

Mobilnost se spreminja, s tem pa tudi zahteve za sodobne parkirne hiše. Vemo, kaj bo pomembno jutri, in to upoštevamo že danes. Naj bo parkirna hiša namenjena zaposlenim, javnosti ali strankam – na podlagi 40 let izkušenj z načrtovanjem in gradnjo parkirnih hiš ter po več kot 1000 zaključenih projektih se zavedamo, kako raznolike so potrebe naših strank. Pa tudi, kako jih lahko izpolnimo.

Reference

01 / 16